В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ УНІВЕРСАЛЬНІЙ НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ
Ресторанній справі, що сьогодні стрімко розвивається в усьому світі та стає дуже актуальною, був присвячений День майбутнього фахівця «Система ресторанного обслуговування: напрямки удосконалення», що відбувся 5 лютого в обласній бібліотеці. Його учасники – студенти ВП «МФ КНУКіМ», Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій та Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика – дізналися про неординарне обcлуговування клієнтів у найепатажніших ресторанах світу, про найкращі ресторани Миколаєва, а також познайомилися із фаховими виданнями щодо удосконалення розвитку сфери ресторанного бізнесу.
Гості заходу перевірили свої знання з приготування різноманітних страв світу у вікторині «Найкмітливіший ресторатор», переможець якої отримав на пам’ять символічний приз. Увазі присутніх була представлена виставка літератури «Інноваційні ресторанні технології» з фонду бібліотеки.
Нд | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Антон Вікторович